PDA

View Full Version : Anyone using the quick quote thing?



Sarge
01-27-2004, 07:55 PM
Just installed it today..

Sarge
01-27-2004, 07:55 PM
Originally posted by Sarge
Just installed it today..

Testes

Sarge
01-27-2004, 07:55 PM
that rawks

Seshmeister
01-27-2004, 08:38 PM
Originally posted by Sarge
that rawks

That's cool!

Sarge
01-27-2004, 08:58 PM
Originally posted by Seshmeister
That's cool!

yes it is..

ELVIS
01-28-2004, 12:08 AM
Originally posted by Sarge
I love ELVIS!

Awesome...:)

Full Bug
01-28-2004, 12:31 AM
Originally posted by ELVIS
Awesome...:)

Agreed, will be using that feature alot......

Ally_Kat
01-28-2004, 02:10 AM
it's very sexy

lionsfan
01-28-2004, 02:35 AM
Originally posted by Ally_Kat
it's very sexy

:sex:

Eyes of the Night
01-31-2004, 05:16 AM
I've been using it tonight and it seems to refresh the page then you have to hit it again and it works ... could be me though ...


:gulp:

Sarge
01-31-2004, 11:38 AM
it works for me fine..

Eyes of the Night
02-01-2004, 09:08 AM
true ... weird thing was after I tried quick quoting you ever since there's not that glitch ... trippy


:gulp:


Nothing to see here move along ...

DLR7884
02-04-2004, 01:56 AM
I've got that glitch.

I click on it, it refreshes to the top of the page, then I click again and it works.

DLR7884
My computer is a piece of shit, that may be why.

Eyes of the Night
02-07-2004, 10:15 AM
Dudes, it's still happening ... no biggie though ... are you on 56k too DLR7884? That could be the prob!? ... the browser you use shouldn't matter right? ...

DLR7884
02-07-2004, 02:37 PM
I've got a cable connection, but now the quote thing works on the first try.

DL7884
I'll keep ya posted if that changes.

Elitest
02-07-2004, 04:55 PM
Originally posted by DLR7884
I've got that glitch.

I click on it, it refreshes to the top of the page, then I click again and it works.

DLR7884
My computer is a piece of shit, that may be why.


wow I quick quoted on DLR7884 and it worked superbly ! Thanks !!

Elitest
02-07-2004, 04:56 PM
Originally posted by DLR7884
I've got a cable connection, but now the quote thing works on the first try.

DL7884
I'll keep ya posted if that changes.

this time I got the glitch...whaddya reckon ?

Cathedral
02-07-2004, 07:21 PM
Quick Quote, Is that what its called?

I thought it was a PTBU (Power Thread Building Utility) because it allows me to construct a nudie thread in record time...

Cathedral
02-07-2004, 07:24 PM
Nevermind, i was talking about something else...

No, i haven't used it yet. but then again i haven't been in the Front Line forum all day to banter with Ford, lol.